Despre noi

Compania noastra a luat fiinta in 2016, datorita dorintei fondatorului nostru, Cristi Rapcencu, de a combina teoria cu practica intr-un mod benefic atat pentru el, cat si pentru clientii nostri. De-a lungul timpului, am trecut prin mai multe etape de dezvoltare si am reusit sa ne adaptam la cerintele pietei, transformandu-ne intr-un furnizor de servicii complete de contabilitate.

Echipa noastra este formata din profesionisti dedicati, care inteleg ca fiecare afacere este unica si are nevoile si preocuparile sale specifice. Suntem pregatiti sa le oferim sprijinul necesar pentru a le atinge obiectivele, prin intermediul serviciilor noastre personalizate si de calitate.

In calitate de antreprenori, intelegem cat de important este sa ai o echipa de suport in spatele tau, care sa te ajute sa depasesti obstacolele si sa iti atingi potentialul maxim. De aceea, ne place sa credem ca noi suntem oamenii potriviti pentru a face parte din echipa ta.

Cristi Rapcencu
Cristi Rapcencu
CEO
Echipa noastră

Hai să cunoști echipa noastră.

Mai jos, iti prezentam detaliile despre fiecare membru al echipei noastre, care au experienta variata si expertiza in diverse domenii. Suntem convinsi ca vom gasi cea mai buna solutie pentru afacerea ta, indiferent de domeniul in care activezi.

Nicoleta
Nicoleta
Contabil

Buna tuturor! Sunt Nicoleta. Ce mă caracterizează: sunt o fire sociabilă, determinată și mereu pregătită de acțiune, fac lucrurile care îmi plac și îmi aduc satisfacții. Optimismul este o stare care mă însoțeste permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcându-mă un om motivat și plin de speranță. Întotdeauna mi- am dorit mai mult, să îmi depășesc limitele în orice situație și nu am renunțat niciodată in fata obstacolelor aparute. Pasiuni și hobby-uri: imi place ca timpul liber să il petrec in compania familiei, desfășurând activități împreuna (plimbari relaxante în parc, o escapadă de la viața urbană în natură, la munte sau la mare), sa vizionez un film sau sa citesc o carte buna.

Anca
Anca
Contabil

Buna! Sunt Anca, o persoană pozitivă și hotărâtă să îmi desfășor bine activitațile și să mă implic în orice proiect nou cu devotament. Îmbin principiile etice contabile cu o bună comunicare, pun accent pe înțelegerea permanentă a nevoilor clientului deoarece consider că relațiile umane sunt esențiale în profesia contabilă.

Alexandra
Alexandra
Contabil

Hei, eu sunt Alexandra. In primul rand te-ai intreba probabil de ce sa ai incredere in mine si in colegii mei. Pentru ca sunt convinsa ca putem face lucruri frumoase daca exista implicare si perseverenta. As putea spune ca sunt perspicace, am un fin simt al umorului, iar cand situatia o cere, seriozitatea este la ea acasa. Te voi lasa pe tine sa descoperi asta, atunci cand veidecide sa colaborezi cu noi.

Giliola
Giliola
Contabil

Hei. Suni Gili si sunt incantata ca fac parte din aceasta echipa. Sunt atentă la detalii, foarte bine organizată, concentrată mereu pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu la cele mai înalte standarde. Consecvenţa, promptitudinea şi dedicarea sunt caracteristicile după care imi desfăşor activităţile zilnice.

Andreea Bojan
Andreea Bojan
Contabil

Hei! Sunt Andreea Bojan, studiez Contabilitate, Audit și Informatică de Gestiune în cadrul programului de masterat cu același nume de la Academia de Studii Economice din București și sunt pasionată de teatru și literatură. Îmi place să abordez orice context cu umor, într-o manieră ironică, iar noile provocări le asociez cu modalități de dezvoltare profesională, personală ori academică.

Ramona
Ramona
Contabil

Buna! Sunt Ramona, o persoana deschisă, căreia ii place sa învețe lucruri noi și sa se dezvolte atât personal, cât și profesional. Atunci când descopăr ceva care îmi place, îmi concentrez atenția și ma dedic pentru a obține rezultate cât mai satisfăcătoare pentru mine, sunt atenta la detalii și îmi place sa fiu organizata. Îmi place sa-i ajut pe cei din jur atunci când au nevoie, atât cât îmi este cu putință, sa fiu înconjurată de oameni de la care am ce să învăț, însă în același timp ma descurc și lucrand individual. Hobby-uri: excursii în aer liber, patinaj, gătit, gradinarit.

Loredana
Loredana
Contabil, Control si Expertiza

Buna! Sunt Loredana si sunt absolventa a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE Bucuresti. Detin o diploma de Masterat cu specializarea Contabilitate, Control si Expertiza si fac parte din programul de stagiatura CECCAR. Experienta profesionala in cadrul domeniului financiar-contabil este de 3 ani. Sunt o persoana energica, perseverenta si ambitioasa, ce tinde spre perfectionarea sa in fiecare zi. Doresc sa ma dezvolt pe plan profesional prin acumularea de noi informatii si experienta. Am capacitati de multitasking si o gandire creativa (mai putin cand Cristi mi-a cerut aceasta descriere pentru site ☹), lucrez eficient sub presiune si am tendinta de a ma adapta situatiilor neprevazute.

Andreea Coman
Andreea Coman
Expert contabil

Hei. Sunt Andreea si fac parte din echipa Noutati Contabile inca din anul 2017. In acesti ani am avut o evolutie frumoasa atat in plan profesional, cat si in plan personal. Urmandu-mi pasiunea pentru cifre, anul acesta am finalizat cursurile CECCAR devenind expert contabil. Ma bucur ca pot folosi cunostintele si experienta acumulate in cadrul proiectelor companiei.